Rabu, 17 April 2013

PRE-ORDER ALPHABET BUTTON APRIL 2013

CLOSED!!!!


# huruf2 adalah secara mix dan random A-Z..jika stok yang sampai membolehkan saya memberi setiap huruf secara sama rata, insya ALLAH saya akan beri secara sama rata..semuanya bergantung kepada stok yang sampai..tetapi yang pasti setiap pack akan ada A-Z

# pakej ini hanya mengandungi huruf sahaja, tiada nombor


**harga yang dinyatakan adalah TIDAK termasuk kos POSLAJU..
** pre-order kali ini adalah LIMITED okeh..cukup kuota (order yang disertai pembayaran penuh) je dira akan closed jika masih belum tiba tarikh akhir submit order (:


untuk join pre-order ini email kan order anda ke nadiella86@yahoo.com 
subject : PRE-ORDER ALPHABET BUTTON APRIL 2013

sertakan butiran seperti berikut :-
NAMA :
ALAMAT :
NO. TEL :
KUANTITI :
BANK UNTUK PEMBAYARAN : CIMB / MAYBANK SAHAJA




SENARAI NAMA INDIVIDU YANG JOIN PRE-ORDER :

contoh :
1. nadira - 1000pcs  -------> masih belum buat pembayaran
2. dira - 1000pcs - paid -------> pembayaran telah dibuat
-----------------------------------------------------------------------------

updated 12/04/2013 06:33pm
1. fatin farahain - 1000pcs - paid 02/04/2013
2. haslina hashim - 100pcs - paid 04/04/2013
3. sha rahman - 100pcs - paid 04/04/2013
4. nur syahirah - 100pcs - paid 06/04/2013
5. pn aliz - 2000pcs - paid 11/04/2013




JOM JOIN (:




12 ulasan:

Kecik Bulat berkata...

dira, sy nk order 1000pcs....

NADIRA SALIM berkata...

@Kecik Bulat, boleh dear..

email kan order anda ke nadiella86@yahoo.com
subject : PRE-ORDER ALPHABET BUTTON APRIL 2013

sertakan butiran seperti berikut :-
NAMA :
ALAMAT :
NO. TEL :
KUANTITI :
BANK UNTUK PEMBAYARAN : CIMB / MAYBANK SAHAJA

Kecik Bulat berkata...

nk wat payment kt maybank

NADIRA SALIM berkata...

@Kecik Bulat, awak kena emailkan segala butiran yg dira berikan td kat email dira..nk order kna melalui email..tak boleh kat sini.. (:

Kecik Bulat berkata...

da email detail kt dira ^_^

NADIRA SALIM berkata...

@Kecik Bulat, dah terima dan dah reply email..tq sgt2 ya dear..nnti dira update nama dlm list :)

anna berkata...

hi dira...
boleh pilih huruf ker..
atau random...

NADIRA SALIM berkata...

@anna, haii (:

ni random A-Z..tak boleh pilih..klu pilih harga lain..

Kecik Bulat berkata...

dira, yg pre order ni ade nombor skali ke atau huruf je?

NADIRA SALIM berkata...

@Kecik Bulat, huruf sahaja dear (:

Nur Khalifa berkata...

alamak dah terlps pre order..
kalau nak order lagi mcm mana dear?

NADIRA SALIM berkata...

@Nur Khalifa, sebarang pertanyaan boleh emailkan kepada nadiella86@yahoo.com..nanti kita bincang2 kat email ya..mekaseh (:

Related Posts with Thumbnails
Hak cipta terpelihara NADICRAFT | Copyright-2013