Ahad, 27 Februari 2011

NADICRAFT ♥ FELTS








sukanya tengok felt yang colourful ni..
haishhhhhh~ nadira happy..
i ♥ felts ♥ nadicraft :)


10 ulasan:

areena berkata...

felt ni jenis yg macam mne yer ..?? jenis shiny ke biase jer eh ?

areena berkata...

felt ni jenis shiny ker ?

NADIRA SALIM berkata...

ni felt jenis polyester yg keras sket..
erm shiny cmna tu mksdnya..
huhuh~

Dyana Hadi berkata...

kain felt ni jenis lembut ke keras???saya minat nk order mcm mane ye??

NADIRA SALIM berkata...

ni felt jenis polyester yg keras sket..
nk order leh isi order form..
(:

kejoralove berkata...

salam..

kain jenis memang sesuai tok buat ABC ?BUKAN APE SEBLOM NIE SY ORDER dapat jenis yg kain lembut susah cikit nak gunting buat bentuk abjad...huhu
klw jenis POLYESTER...nanti nk order ghan cik nadi jer lahhh..tq

NADIRA SALIM berkata...

waalaikumsalam~

yup ssuai sgt..heheheh~ mmg yg dira jual felt poly..buleh saja order isi order form okeh.. (:

shaza shafee berkata...

Harga dikira macam mana..???

gen malam berkata...

ada jual lagi ke ni?

NADIRA SALIM berkata...

@gen malam, ada jual lagi..boleh tgk kat bahagian Craft Materials ya :)

Related Posts with Thumbnails
Hak cipta terpelihara NADICRAFT | Copyright-2013