Khamis, 10 Mac 2011

NADICRAFT : FELT DEALER



assalamualaikum & hai hai hai :)

korang sehat ke..?? dira tak sehat sket la..flu..wase nak demam jek nih..huhuhu~ tapi maseh gigih untok hapdet ini belog..hehehehh~ hari ni dira nak share sesuatu dengan korang semuaaa..apakah berita baik itu..?? jeng jeng jeng..

BERITA BAIK !!

BERITA BAIK !!

BERITA BAIK !!


NADICRAFT kini sudah menjadi felt dealer untok MsCraft Shoppe..ALHAMDULILLAH..NADICRAFT maju setapak lagi..hope rezeki NADICRAFT makin bertambah2 lagi lepas ni..aminnn~ :)

sangat3 tak tahu nak bebel apa lagi ni pasal terlalu excited..hahahaha~ actually semalam lagi stock felt tu dah sampai tapi petang tadi baru ada masa nak amek kat KTM JOHOR BAHRU..now stock felt itu sedang berada dalam keta ayah pasal ayah bawak keta terus p keja tadi..hehehhe~

inshaALLAH minggu depan baru dira update stock felt kot..doa2kan dira dapat settlekan keja2 gunting menggunting kain felt itu dengan kadar segera..huhuhu~

akher kata untok entry kali ni..

TERIMA KASEHH tak terhingga buat :

mak yang telah memberi loan [ahakz]

ayah yang dah tolong drive keta untok p KTM JB amek parcel

Pemilik Mscraft Shoppe yang selalu sudi layan kerenah dira

Keretapi Tanah Melayu yang telah menghantar parcel saya dengan selamatnya

semua2 yang terlibat secara langsong atau tak

[amboiiii macam dapat award pulakzz]

apa2 pon mekasehhhhhhh semuaaaa..i luv u ollsssssss..muahhhh3 :)


NADICRAFT : FELT DEALER MSCRAFT SHOPPE



10 ulasan:

Dewi's Artwork Station berkata...

tahniah...muga bisnes makin maju :)

NADIRA SALIM berkata...

aminnn~
inshaALLAH :)
mekaseh D.A.S :)

MyCreativeRoom berkata...

Salam..
nadira, sy nak tnya apa beza wool felt dengan polister felt?

NADIRA SALIM berkata...

waalaikumsalam~
haiii MyCreativeRoom.. :)
ermm dira pn x sure sgt la apa beza dia..
tp kalau x silap yg jenis wool tu jenis lembut n lebih berbulu kot..
kalau polyester ni dia keras sket n kurang berbulu..
hope dpt membantu kamu.. :)

SuNsHiNe berkata...

nk tnye, klu beza yg acrylic felt ngn polyster mne lg keras eyh? pnh try x?

NADIRA SALIM berkata...

arcylic felt lebih lembut dri polyester.. :)

cik yuyu berkata...

u punye alamat kedai kt ane??

NADIRA SALIM berkata...

sori kita xda kedai..
hanya on9 shop..
heheheh~

lestarysery berkata...

assalam sis. johor area mana ya? sy di johor juga. mana tahu kalau order boleh amek by hand. :)

NADIRA SALIM berkata...

waalaikumsalam~ sori dear..smua urusniaga adalah secara on9..terima kasih (:

Related Posts with Thumbnails
Hak cipta terpelihara NADICRAFT | Copyright-2013