Ahad, 20 Oktober 2013

POLYESTER FELTS UNTOK DIJUAL :)


:: assalamualaikum n helo helloooo ::

NADICRAFT dah open order untok felt ni semua..
jangan malu dan jangan segan untok order okeh..heheheh~

ada dua size dan 40 pilihan warna yang boleh anda semua pilih :

SIZE A4 = RM 1.60/sehelai

SIZE A3 = RM 2.90/sehelai
                                        (double A4)






sebarang pertanyaan boleh emailkan ke nadicraft@yahoo.com..
kalau dah confirm nak order sila isi order form ye bagi memudahkan NADICRAFT memproses order anda..
sekian mekasehhh~ :)



antara handmade craft yang dihasilkan dari polyester felt ni
(PRODUK NADICRAFT)


















17 ulasan:

KatekateKite berkata...

wahhh....

semakin maju perniagaan nadicraft ini! =D

selamat berjaya kawanku! =)

NADIRA SALIM berkata...

hahahhah~
mekaseh sahabatku..
doa2kan ye.. :)

ceQ`Julia berkata...

Folo u dear...

NADIRA SALIM berkata...

tenkiu dear :)

princess eyija riana berkata...

sy nk order yg ni blh ke ? kalo bli byk xda diskaun ke ? mcm sedozen ke dua dozen ke . . hehe

NADIRA SALIM berkata...

boleh je order..
bli byk2 leh kasi diskaun tp kna btol3 byk ye..
heheheh~

chintahatisaya berkata...

ni pvc erk???

ciK pUrpLe mUdE berkata...

sis,,nak tnye...size double A4 mknenye bende nie saiznye dua kali A4 ea???

NADIRA SALIM berkata...

yup betoi tu..dua kali A4 secara melebar..heheheh~

ainiey berkata...

nak tny nak beli sehelai2 leh ke? button, fiber dan benang ada tak jual sekali ?

NADIRA SALIM berkata...

boleh beli sehelai2..
button ada jual..
fiber n benang xda jual..

NFD :) berkata...

Salam. akak. ini felt polyester ke, felt lembut ?

NADIRA SALIM berkata...

waalaikumussalam~

ni polyester felt..dah maklumkan d tajuk entry d atas..heheheh~

Noriswani Maskom berkata...

salam nadira nk tnye utk buat bantal, felt acrylic ke polyseter yg sesuai, nk tau coz mana sesuai jika dibasuh dan untuk pre order button, button 2 kita pilih huruf atau mix.

NADIRA SALIM berkata...

@Noriswani Maskom, waalaikumussalam..maaf ya dira x psti sbb dira buat bntal hnya guna poly felt shj..lg pon klu utk basuh2 dira x psti ttg tu..sbb smua bntal yg dura buat adlh utk hiasan..rasanya cstmer2 x basuh kot bntal2 tu..maaf x dpt bntu..huhuhu~ pre order button tu adlh mix spt yg dimaklumkan pd poster..kalau pilih2 huruf harga lain dear.. (:

Ziera Ieyah berkata...

sis..klu yg mcm key chain or bantal felt tu..dlm tu sis letak ape ek?ade jual gak x?

NADIRA SALIM berkata...

@Ziera Ieyah, guna fiber fill..sori, yg tu xda jual..huhuH~

Related Posts with Thumbnails
Hak cipta terpelihara NADICRAFT | Copyright-2013