Jumaat, 11 Januari 2013

GFC BIRTHDAY SWAP ~ CUTE HP CHARM

ini semua untuk kawan2 yang join GFC Birthday Swap

alhamdulillah mereka suka suka dan suka..heheheh~ dira memang suka sangat warna-warni..jadi buat craft pun memang suka guna banyak2 warna..ceriaa je kan..?? hehehe~ geng craft yang masih belum biasa main2 warna dalam handmade craft anda tu boleh la cuba ye..seronok tau bila tengok warna-warni, nant mesti nak buat lagi nak buat lagi dan nak buat lagi..semangat! cewahhh..hehehhe~ tetapi jangan sampai salah matching warna okeh..selamat berwarna-warni (:









notablognadicraft : boleh juga dijadikan sebagai door gift..~



CLICK HERE TO ORDER



2 ulasan:

Inn Chettaki berkata...

pandai dira match2 kan color.. kengkadang sy pening gak nak match2 kan color ni.. suka buat, tp x kreatif..

NADIRA SALIM berkata...

@Inn Chettaki

hehehe~ masa nak pilih pon serabut jgk dibuatnya sampai bersepah2 felt..hehehe~ try la msti jadi punyaa.. (:

Related Posts with Thumbnails
Hak cipta terpelihara NADICRAFT | Copyright-2013