Sabtu, 28 Januari 2012

pyssla beads by nadicraft (:

assalamualaikum & hai hai haiii~

entry kali ni nadicraft nak share dengan kamu semua craft dari pyssla beads atau ada yang panggil dengan nama pixel..adek dira kata guna pyssla beads la sedap sket dengor..heheheh~

mak, ayah n adek dira pon seronok dok main2 dengan pyssla beads ni..hehehe~ yok kita lihat hasilnya..jeng jeng jenggggg!!!!



ni dira yang buat..hehehe~



ini pon dira buat jugak~






ni ayah dira yang buat.. (:



hasil adek dira



adek dira yang buat jugak nih





kalau ada yang berminat boleh order jugak ye yang ni..heheheh~






2 ulasan:

nurhamiza shuhada berkata...

kalau nak beli button dia je boleh tak ? reply kat blog saya boleh ? thanks

NADIRA SALIM berkata...

@nurhamiza shuhada saya takde jual beads dia..sorii..dan lagi saya x jumpa blog awak..~

Related Posts with Thumbnails
Hak cipta terpelihara NADICRAFT | Copyright-2013