Rabu, 25 Januari 2012

DEMAM ANGRY BIRD (:

~ assalamualaikum & selamat pagiiii ~

sejak beberapa hari ni ayah dira asyik buat angry bird keychain je..hehehe~ baik untok siapkan order orang mahupon untok dugantung kat kereta dan adek punya..mak pon ada request jugak..hehehe~
maka dengan itu, [cewahhhhh] nadicraft saja mau buat entry khas untok angry bird nih..

yok layann~


order kak syida



gantung2 kat dalam kereta



adek dira punya kot nih



kalau ada yang berminat mau order ini angry bird jangan segan2 isi order form ye..heheh~ siap boleh bubuh nama kat belakang angry bird itu..tapi jangan la nama panjang2 okeh..takot tak muat pulak..heheheh~

ANGRY BIRD 
RM 6.50/each




2 ulasan:

U-ie berkata...

cantik:) dan kemas..Memang terbaik lah(^.^)v

NADIRA SALIM berkata...

mekaseeeeehhhhh~
(:

Related Posts with Thumbnails
Hak cipta terpelihara NADICRAFT | Copyright-2013