Selasa, 4 Oktober 2011

PEMENANG GA NBFP :)

assalamualaikum & haiii semuaaa

ini lah masa yang dinanti2kan..senarai nama2 pemenang GA NBFP yang telah nadicraft adakan tempoh hari..setelah mengambil kira usaha para peserta..dengan ini nadicraft akan memberi hadiah saguhati kepada beberapa orang peserta..yok kita check it out sesama..heheheh~

2 pemenang utama
hadiah : nadicraft's beginner felt pack






10 hadiah saguhati
hadiahnya :
felt 15cmx15cm - 5pcs
hp strap, keychain - 2pcs + 2pcs
buttons - 10pcs
tali hitam
fiber fill




kepada yang lain2 nadicraft akan bagi cenderahati tanda penghargaan atas sokongan dan kesudian join GA kali ni..mekaseh semuaaa.. :)

mohon semua dapat emelkan : nama, alamat, no. telefon dan no. penyertaan anda (no. 1 hingga no. 61) untok tujuan penghantaran hadiah2..
subject emel : MENANG GA NBFP [supaya dira tak konpius dan terlepas pandang]..
emelkan ke nadiella86@yahoo.com secepat mungkin sebelom 14 oktober 2011..

bagi pemenang saguhati dan cenderahati, hadiah anda akan dipos secara berperingkat2..harap dapat memahami situasi dira ye..mekasehhh semuaaa~ inshaALLAH ada masa dan rezeki berGA kita akan jumpa pada GA akan datang..TAHNIAHHH SEMUAAAA~  :)

semua 61 orang peserta GA NBFP akan dapat hadiah dan perlu emelkan details yang dira minta tu ye.. :) **sambil2 memikirkan GA yang seterusnya dan hadiah apa untok pemenang..uhuyeahhhh~ :)**


21 ulasan:

hana berkata...

wah..yg xmenang pun dpt saguhati lain ke??
bestnye!
hehe...

Nida berkata...

Alhamdulillah, nombor 14 tersangkut...:)

Terima kasih buat Dira.. Kak Nida sudah hantar details, harap selamat diterima (fuf323@gmail.com)

Terima kasih sekali lagi.. tahniah buat para pemenang.

Darling Ninie @ Mama Comel berkata...

Alhamdulillah... rezeki...No 34. melapor diri :

http://darlingninie-cgl.blogspot.com/2011/10/thank-you-nadira-salim-nadicraft.html

seputihsalju berkata...

yang tak menang pun dpt ker??

Joel Leslie berkata...

tahniah buat pemenang! :)

ehh, kmi yg x bertuah pun dpt hadiah kerr? :D yeahhh!

jeeha berkata...

alhamdulillah...
no 12 dpat saguhati...:)

jeeha da emel..:)

tiefazatie berkata...

tahniah pd semua yg bertuah..
wah..ifa yg xbertuah nie pun leh dpt cenderahati eh?
tq2..jap lg ifa email eh..=)

NiGhTiNaNgLe_FARA berkata...

ala....fa no 15..lagi sikit jea..aduh!!!
tp bez la.. tak menang pn dpt saguhati jgk..bez2!

Aieyn Bf berkata...

aikk..
semua dpt ke?

FATHIAH AFANDI berkata...

alhamdulillah. tersangkut jugak no. kt saguhati, no 43. tq so much dira. :)best sgt2 join ur give away. ;)

fatinissocoollike! berkata...

assalamualaikum,
wahh~ semua org dpt?
hebattt! :D

Nani berkata...

huhu~ no 9 takdaq aih! tpi tkpe Nani ttp besyukur sbb at least dpt cenderahati.. yeay!!

Nani berkata...

tq ye akak! semoga bisnes akak berkembang maju..Amin ya rabbal alamin.

NADIRA SALIM berkata...

mekaseh atas semua doa2 kalian.. :)
semua peserta jangan lupa emelkan butiran yang diperlukan ye..mekaseh~

**sori lom ada masa nak reply emel2 peserta yg dh emelkan butiran..

.:QiLaH:. berkata...

wah!! best nyer...
walaupon no. x tersangkut, tp still dpt cenderahati gak...
thankz ye...
qilah dah email detail2 k ^_^

Joel Leslie berkata...

saya dah hntr details jugak :D

heheee. number 21 :D

LoveLicious ! berkata...

alhmdulillah ,, terpilih . tengkiu akak :D

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

Alhamdllh,dpt saguhati.Dah htr detail kat email..dpt tak?

Bro Kud|n 0174337168 berkata...

wahh , yg x mng un dpt sgy hati ehh ..

SyUhAdA berkata...

rugi x join..huhu~

IntaNBerliaN berkata...

alhamdulillah... terima kasih sbb sudi bg cenderahati dkt semua peserta.. :-)

saya dah emel
zarina_naniey@yahoo.com.my

NO 13

tqvm

Related Posts with Thumbnails
Hak cipta terpelihara NADICRAFT | Copyright-2013