Khamis, 13 Oktober 2011

BLOG REVIEW - CHUMMY CRAFT

assalamulaikum n hai hai hai~

kali ni nak share dengan kawan2 semua tentang belog craft seseorang iaitu kak sue pemilik CHUMMY CRAFT..kak sue ni kira macam penaung dalam group geng felt craft..seronok tau join group ni..macam2 kita leh share utk menambah baik hasil craft kita :)

okeh kita start review ye kawan2..hehhehe~

kat bawah ni antara craft yang kak sue hasilkan dengan penoh kesabaran (bukan mudah ye nak buat handmade craft ni..nampak macam senang kan..?? tapi hakikatnya sangat memerlukan kesabaran yang tinggi..oleh yang demikian fahamilah sekiranya harga hasil craft ni sedikit 'mahal')



 ni love keychain dari kak sue :)



ha comel kan cover pensel ni..
eh ce tengok bebetol..pensel dia pon comelllll..
dolu2 time dira maseh sekolah memang pantang tengok alat tulis cute2 ni kompom beli..
ehheheh~


fridge magnet ni kak sue buat untok pertama kalinya..
wahhh kak sue first time buat pon dah comey.. :)


ni pulak design baju dari chummy craft..
creative la kak sue ni..dira selalu buat t-shirt biasa je..
pasni leh la try buat macam kak sue punya pulak..
buleh takkkk..??
heheheh~


kak sue jugak ada amek tempahan felt craft ni secara bulk order..
order banyak2 dengan kak sue okeh mana tau kak sue bagi diskaun..hehehhe~
memandai je dira ni kan..sori ye gurau2 aje..
bab harga2 ni boleh rujuk terus dengan kak sue..
dira tak boleh masok campur sebab kak sue yang penat lelah buat order awak orang..
hehehehhe~


owh ye selain buat craft, kak sue pon ada menjual raw material untok buat craft ni..kat belog chummy craft ni pon ada macam2 info tentang craft..ermmm kalau dira nak cerita pon sampai esok pon tak habes..apa kata awak semua terjah belog kak sue :




okeh sekian sahaja untok kali ni..
ringan2 kan jari jemari tu click link belog kak sue ye..
blogwalking sampai lebam..
~wiki wiki~


2 ulasan:

Sue berkata...

Tq dear..segan lak blog yg x seberapa hihi..

NADIRA SALIM berkata...

ur wlcme kak sue..
haish jgn ckp cmtu..
belog akk byk input la.. :)

Related Posts with Thumbnails
Hak cipta terpelihara NADICRAFT | Copyright-2013