Selasa, 22 Jun 2010

LAGI ORDER UNTUK DOOR GIFT




last minute order..semalam tengahari customer order nak keychain selipar 30 biji..ingat tak yang order keychain donut+bintang untuk cenderahati kursus tu..keychain selipar ni di order oleh orang sama sebab yang ritu punya tak cukop..beliau nak keychain2 tu pagi tadi..ha satu malam tak tido nak siapkan order..naseb baik ayah, mak n adek tolong..last tinggal nadira n adek je yang wat sampai ke pagi..siap jugak akhirnya dalam kol 7.15am tadi..alhamdulillah~

4 ulasan:

Siti Aisyah Zulkafli berkata...

kak,,sume yg akak buat nampak kemas la..sy dh g banyak blog yg jual mende kiut miut ni...lastly...jmpe pun..sume nmpk cam kiut giler..huhu..=)

NADIRA SALIM berkata...

mekaseh aisyah :)
ni yg tmbh semangat akk ni..
hehehhe~

~dierzx inilah adiezx~ berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
~dierzx inilah adiezx~ berkata...

macam mana nak buat selipar cam ni? da cube sedaya upaya. xdape nak buat. huhuhu.

Related Posts with Thumbnails
Hak cipta terpelihara NADICRAFT | Copyright-2013