Sabtu, 12 Jun 2010

NEW PRODUCT & ORDER ALONG



along ni dah macam adek nadira..bagos dia ni..apa yang nadira jual musti dia beli..hehehe~~ dia order keychain 20 biji untok reunion skola rendah dia kat sedeli..dia nak campur2..so, nadira pilih bentuk luv, donut, selipar n sandle..selipar n sandle ni product baru dari NADICRAFT.. :)

sambil2 jumpa kawan2 lama leh la makan donut sekali

yang gurlz leh la lepak jalan2 guna selipar ni
( NEW PRODUCT)

yang boyz lak leh la guna sandle
(NEW PRODUCT)


di situ la hati mereka bersatu kembali setelah sekian lama tak jumpa

semua keychain ni along dah amek tadi..hope dia berpuas hati.. :) selamat be'reunion' ye..

5 ulasan:

wakseman berkata...

cantik tu..berapa ya harga setiap satu unit? contact saya di 0137019350..=)

ele 2 design berkata...

nice..i like..('',)

daisybeeshop berkata...

bpe harga utk setiap brg awk tu ye? sbb xde tulis hrga pon kat situ.....hehehe. bole e-mel kat sy za_sha7164@yahoo.com

daisybeeshop berkata...

bpe harga utk barg2 yg awk jual ni ye? bole x e-mel kat sy, daisybeeshop9389@yahoo.com

daisybeeshop berkata...

bpe harga doodles yg awk jual ni ye? bole x e-mel kat sy daisybeeshop9389@yahoo.com
tq...

Related Posts with Thumbnails
Hak cipta terpelihara NADICRAFT | Copyright-2013