Isnin, 25 Februari 2013

ORDER AYU ~ FELT RING PILLOW

assalamualaikum & selamat sejahtera

apa khabar semua..?? moga sihat2 hendaknya..kali ni nadira nak share dengan semua pengunjung nadicraft produk felt terbaru dari kami..hehehe~ padahal ramai dah orang buat tapi nadira baru ada kesempatan untuk melaksanakannya setelah mendapat order..alhamdulillah~ customer berpuas hati..syukur! [phewww!]

pada mulanya customer bertanyakan sama ada boleh buatkan kotak cincin atau tidak..memandang belum pernah buat dan memikirkan agak susah untuk membuatnya..dira cadangkan kepada customer iaitu cik ayu, untuk membuat ring pillow [bantal cincin la tu..hehehe] beliau bersetuju setelah diberikan contoh gambar yang dijumpai pada pakcik google..dan inilah hasilnya..

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

tadaaaaaa~ 
hhihihi~

FELT RING PILLOW
*15cm x 15cm
*theme : purple + pink
*two rings
RM 25.00+++























notablognadicraft : tema warna boleh direquest oleh customer..deco2 boleh request [yang mana mampu ndira akan buatkan ye..deco2 juga boleh diserahkan kepada nadira mengikut kesesuaian ruang..

12 ulasan:

Azreen Ahmad berkata...

comelnyaaaaaaaaaaaaaaaa. i love it! hehe

NADIRA SALIM berkata...

@Azreen Ahmad heheheh~ mekaseh azreen.. (:

izan baharuddin berkata...

cantik dira.. k.izan suka tgk meriah button dia..

NADIRA SALIM berkata...

@izan baharuddin, mekaseh kak..heheh~ dira x tau nk deco2 dgn apa..jd button la jawabnya..susun2 je..hihi~

Edayu Jamhari berkata...

hehhee,,,ni order ayu!!!!!!!heheheheheh


tp syg xsmpat nk berposing bersama....da kne anta kt owner.. :')

btw thengs kak dira...slalu sudi buat kn sumting new utk ayu...:)

NADIRA SALIM berkata...

@Edayu Jamhari, mekaseh jgk sbb sllu sudi order dgn kak dira n sllu pcya dgn dgn akk utk deisgn ikut suka hati akk..heheh~ mekaseh sgt3 tau ayu..jgn serik ya! (:

Edayu Jamhari berkata...

@NADIRA SALIM

xserik ehhhh...hehehehhe

NADIRA SALIM berkata...

@Edayu Jamhari, hehehe~ mekaseh ye dik (:

Edayu Jamhari berkata...

@NADIRA SALIM

sama2 ya kaka shumey:)

NADIRA SALIM berkata...

@Edayu Jamhari, uweeee.. (:

Anis Hashim berkata...

Akak, mcm mane nak letak ring nye ?

NADIRA SALIM berkata...

@Anis Hashim, ikat pada reben yg sedia ada tu (: boleh google utk tgk contoh..heheh~

Related Posts with Thumbnails
Hak cipta terpelihara NADICRAFT | Copyright-2013