Selasa, 10 Julai 2012

PENGUMUMAN PENGUMUMAN!!




assalamualaikum & selamat sejahtera~ 


 PENGUMUMAN PENGUMUMAN!!

sekiranya anda ada menerima email dari NADIRA SALIM seperti gambar yang di attach kan ini, sila abaikannnya..itu bukan dari Dira tapi ada orang yang tidak bertanggungjawab telah menceroboh email acc dira..terkejut juga tadi..cepat2 ikut step yang disarankan oleh pihak YahooMail! kerana Yahoo juga telah menghantar notification berbunyi "Your account was accessed from a device we did not recognize. If you did not access your account, please view your sign-in activity." lepas tu, dira tengok acc dira di hack dari US & Nigeria [takutttt!!!] sangat seram sejuk kejap tadi..huhuhu~ kawan2 juga diminta berhati2 ye..selalu2 la tukar password dan pastikan password tu susah2 sikit..thnx to Jari Tercucuk Jarum ♥

 ***MOHON ABAIKAN EMAIL YANG ANDA DAPAT DARI NADIRA SALIM SEPERTI DI GAMBAR INI*** 

 sekian, terima kasih~

3 ulasan:

dramatic uniq berkata...

saya pun dapat emel ni..
tapi lepas baca delete terus sebab tahu emel tu menipu..
cuma yg pelik biasanya nama emel tu nama mat salleh pelik2..kali ni nama melayu plak..huhuhuu..

apa-apapun hati2 ye Nadia..harap2 tak jadi lagi.. :)

take care..

Cik Rongoks berkata...

takutnye kalau ika yg kena.haishhh

NADIRA SALIM berkata...

dramatic uniq, ha tau xpa..lps ni mmg kna hati2..serempppp..huhuhu~takot betol dira..

cik rongoks, mmg takutttt..sama2 la kita smua hati2..

Related Posts with Thumbnails
Hak cipta terpelihara NADICRAFT | Copyright-2013