Selasa, 1 November 2011

PRE-ORDER FELT 1 METER

assalamualaikum & hai hai haiiiii~

korang sehat..?? cuaca sekarang tak berapa menentu kan..masing2 jaga kesihatan okeh.. :)

ni dira ada mau tanya kat korang la..ada tak yang berminat nak beli felt size 1 meter kat NADICRAFT..?? sebab sebelom ni ramai jugak yang bertanya2 nak beli felt 1 meter..tapi dira memang tak simpan stocknya sebab takde ruang kat umah tu..selalunya dapat terus potong size kecik2..hehehehe~ so kalau ramai yang berminat dira boleh buka untok buat pre-order..dan macam biasa klu pre-order ni proses nya akan ambil masa ye..mybe stock sampai dalam seminggu dua..inshaALLAH~ 

oleh yang demikian, nadicraft mau feedback dari anda semua..kalau yang mana duduk area JOHOR BAHRU tu boleh la kalau nak order sekali kan..jimat sikit tak payah bayar untuk kos penghantaran..amacam best tak..?? heheheheh~



♥ MOHON FEED BACK DARI PENGUNJUNG NADICRAFT 

mekasehhhhh~ :)

4 ulasan:

ninie comey berkata...

sy nk order boley? mmg tercari2 kain felt yg dijual 1meter..skang nih beli yg dah digunting2 saiznya kecik dan susah ckit bile nk wat kraf yg besar2..hopefully dpt order kain felt yg besar la..thanx

NADIRA SALIM berkata...

boleh ninie..
tp tunggu dira buka pre-order untok felt 1 meter ni ye..
skrg tgh cari market dolu..
hehehehe~
mekasehhh sudi singgah sini :)

Sleepy HaNNa(^.-) berkata...

Dira...buatla utk 1 meter..ok gak tu... lagi senang...nti wawa mesti beli kat dira... hehe =))

NADIRA SALIM berkata...

heheheh~
mekaseh wawa..
tu la sbb mmg rmai yg bertanya2..
erm tp myb bln 12 kot bru bkk order..
sbb skrg ni bz dgn keje..
blk umah dh penat n mls mau pk2..
hhahahah~
nnti ada apa2 dira publish kt belog n fanpage nadicraft :)

Related Posts with Thumbnails
Hak cipta terpelihara NADICRAFT | Copyright-2013