Sabtu, 30 Jun 2012

ORDER ZATI ~ CUTE ALPHABETS

assalamualaikum & selamat sejahtera semua (:

lama tak buat ayat2..hehehe~ selalu hapdet belog nadicraft ni post gambar2 je terus..bukan apa..kadang2 tak tau nak karang apa dan nak cepat2 hapdet..heheheh~  tapi ni sebab first time buat order sebegini..nak celoteh2 sket la..heheheh~ sebelum ni memang angan2 nak buat huruf2 dari felt..tapi selalu takde masa..yang herannya bila customer nak order boleh pulak kita siapkan..pelik tapi benar! (: alhamdulillah siap semuanya..huruf2 ni dira guna font New Times Roman..print je dari words tapi kena adjust2 sikit la..huhuhu~ macam yang dira buat ni tinggi dia lebih kurang 10cm..lebar sesedap rasa..hahahah~ memang mencabar tau buat huruf2 ni..nampak macam senang je..buat tengokkkk..senang ke susah..heheheh~ yok kita layan picta2 di bawah ini..enjoyyy!!

































terima kaseh sudi singgah ♥ NADICRAFT ♥
daaaaa~

3 ulasan:

iemashafiza berkata...

serius cntk n comel n cute...

NADIRA SALIM berkata...

mekasehhhh (:

Nasirah Bt Che Daud berkata...

chanteek.....

Related Posts with Thumbnails
Hak cipta terpelihara NADICRAFT | Copyright-2013