Selasa, 15 Mei 2012

ORDER KAK DAMIA ~ SET KERETA ANGRY BIRD


~ assalamualaikum & selamat sejahtera ~


setelah sekian lama mendapat order ini akhirnya siap jugak 2 minggu yang lepas..terus terang bagitau bukan mudah untuk hasilkan handmade craft jika kita baru first time nak buat..heheheh~ apa2 pon nadicraft jadikan itu sebagai cabaran untuk bergerak lebih ke depan dan menambah item dalam nadicraft..

alhamdulillah customer yang menempah ni sangat2 memahami dan cukop tinggi kesabaran beliau, sama macam customer2 nadicraft yang lain..syukur pada ALLAH~ hope kak damia suka dengan hasilnya..nebesssss la u olsssss..heheheheh~

yok layan gambo okeh..
layannnnn~
heheheh~

TEMA SET KERETA ~ ANGRY BIRD



















































4 ulasan:

anisalya berkata...

satu set ni berapa?

NADIRA SALIM berkata...

RM180 free poslaju (:

Siti Suehayneei berkata...

nak order mcm mana? and kalu sy nak order bantal je boleh tak?

NADIRA SALIM berkata...

@Siti Suehayneei, boleh je klu nk order bantal je..blh isi order form n bg details order kat situ ya..tq (:

Related Posts with Thumbnails
Hak cipta terpelihara NADICRAFT | Copyright-2013