Khamis, 21 April 2011

ORDER KAK RAJA ILA

: assalamualaikum n haiiiii :

pagi ni nak wat entri khas untok kak raja ila..ni second order dari beliau..sebelom ni beliau order keychain buku..leh tengok kat sini KEYCHAIN BUKU..kali ni beliau telah meng'order' 110pcs keychain..YA ALLAH syukur atas rezeki yang telah Engkau berikan..mekaseh kat kak raja ila sebab sudi order dengan NADICRAFT lagi..keychain yang 110 pcs tu adalah untok dijadikan door gift atau dalam kata lain cenderahati [heheheh~] sempena majlis pertunangan adiknya.. :) mekaseh jugak kat ayah n mak yang selalu tolong dira..luv both of u..yok kita layan picta2 yang telah di snap untok tatapan semua..hope kak raja ila dan adek beliau suka dan berpuas hati dengan hasil kraf NADICRAFT ni..amin~


CENDERAHATI MAJLIS PERTUNANGAN




















bunga ~ 20 pcs

bintang ~ 20 pcs

bantal kecik ~ 20 pcs

luv ~ 50 pcs

TOTAL : 110 pcs


~ TEMPAHAN JAHITAN MASEH DITUTOP ~


4 ulasan:

Dewi's Artwork Station berkata...

syabas!
sure lama amik masa nk siapkn, kan :)

good luck in your future business :)

NADIRA SALIM berkata...

mekaseh D.A.S..
lama jgk la..
start dari bulan 3.. :)
mekaseh dear..
gud luck to u 2..

luvely foney berkata...

keychain ni berapa ek harga? rasa mcm berminat nanti nk order dalam quantity yg byk...boleh la jual kt kwn2..

NADIRA SALIM berkata...

email nadiella86@yahoo.com~

Related Posts with Thumbnails
Hak cipta terpelihara NADICRAFT | Copyright-2013