Jumaat, 21 Januari 2011

BEGINNER PACK



salam jumaat n hai hai hai~

selamat pagi semua..hope hari jumaat yang mulia ni kita semua mendapat keberkatan dari-NYA..korang, NADICRAFT sekarang tengah berkira2 nak keluarkan beginner pack..sebelom ni ada request tapi tak sempat nak haplod gambo nya..semalam ada request lagi..inshaALLAH kalau ada sambutan yang memberangsangkan, NADICRAFT akan buat beginner pack tu ye..kalau ada sesiapa yang berminat boleh la tinggalkan komen kat entry ni..mekasehhh~ :)


2 ulasan:

dandelion kiss berkata...

tiada gambar ke untuk beginner pack?

NADIRA SALIM berkata...

dandelion kiss~
hai.. :)
owh gambo lom sempat upload lg..
inshaALLAH mlm sket sat g ni nadira upload ea..
huhuhu~

thnx~

Related Posts with Thumbnails
Hak cipta terpelihara NADICRAFT | Copyright-2013